Student

Hej förlåt för att jag inte har skrivit något på ett tag. Men jag har varit på cup i Finnland med handbollen. Det var jätte roligt och mysigt. Vi kom tvåa. Vi åkte båt både dit och hem. Vi kom hem på måndag morgon och direkt då åkte jag hem, bytte om och gick till Trollbäckens IP, för vi hade friidrottsdag.
Idag tog pappas kusin studenten. Så då var vi där och kollade och sedan åkte vi hem till dom och åt god mat. Det var roligt att Tomas tog studenten och att träffa hans vänner. De var shysta allihopa. Efter vi hade varit där åkte vi hem. Nu sitter jag i sängen och är inne på datan.

Dagens autfit

Hej nu sitter jag och äter frukost och lyssnar på The lazy song. Den är jättebra tycker jag.



Skrubba

Hej ikväll var jag, mamma och Amanda i skrubba på klädvisning. Vi brukar gå på det och nu var det 50% på allt. Jag hade kollat på en jacka förra gången men jag prövade den nu och den vara inge bra, så jag hoppade den.
Innan vi åkte dit var Amanda, jag och Emma hos mig en liten stund.
I skolan holler vi att jobba med rymden. Vi är i olika grupper och jag är med Rebecca och Alexandra. Vi skriver om exoplaneter, och på måndag nästa vecka ska vi visa upp vårt arbete för föräldrar.
De här kläderna köpte jag idag :).

Charlie Gustafsson


Provspelat!

Hej jag har precis kommit hem från min provspelning till en långfilm. Jag spelade Miriam. Jag hoppas verkligen att jag får rollen, men jag blir glad bara av att ha fått provspela karaktären. Snart ska jag vara med Emma och i kväll ska jag på handboll.
Jag har inga bilder att lägga ut så det blir ingen bild den här gången häller. :(

Dagens autfit

Hej igår var hela familjen hemma hela dagen. Eddie och jag hjälptes åt att tvätta bilen och altanen. Sen hade vi vattenkrig. På kvällen åkte jag, Eddie, mamma och mormor till Ikea och kollade. Juste innan vi åkte till Ikea åkte vi förbi mormors lägenhet som hon ska flytta till. Den är lite mindre än den hon har nu, men den är fin.
När vi kom hem kollade vi på Poirot. Poirot och Miss Marple är dom bästa deckarna tycker jag. De är spännande att kolla på.

Veckans klädersplagg

 



Shorts från H&M 249:-

Linne från Monki 100:-

Glasögon från Monki 100:-

Allt detta skulle vara snyggt att ha tillsammans.



Svar på tal

Emma om Dagens autfit:
Satan vad snyggt!

Svar: Haha tack :D <3
   
  Petronella om Lika som bär!:
hahahaha fett lika XDDDDD <3

Svar: hahaha aa jag vet XD <3

Mammas födelsedag idag!

Hej hej idag fyller mamma år. Vi åt frukost och sedan åkte vi till alby på en liten mysig picknick. Efter vi hade varit där åkte vi till Värmdö då dom har Värmdö dagen. Vi gick runt och kollade lite och innan vi åkte hem köpte vi en till move-kontroll till vårat playstation Move. Nu är vi bara hemma och tar det lugnt. Ikväll ska mamma och pappa äta på restaurang med några vi känner. Medans jag och Eddie ska vara hemma med Jennifer och David (några vi känner).
Juste igår la jag upp två videoklipp på youtube. För att kolla på dom så söker ni på big mami jades eller eiffeltornet jades. Jag sjunger och Eddie mimar. :P

Efter träningen

Hej nu sitter jag i sängen och kollar på tv. Efter träningen idag höll jag och Emma på med träningssakerna i Alby innan vi rörde oss hemåt.

Äter just nu

Hej nu sitter jag och äter carbonara. Om ungefär en timme ska jag till träningen. Vi ska jogga 5,6 km och sedan träna handboll. Idag kollade vi klart på Simpson the Movie på spanskan och efter det fick vi sluta. Imorgon börjar vi klockan 10! :D Det är bara för att vi fick börja tidigare och sluta senare en dag. Sen nästa vecka har vi Tema-vecka och på fredagen åker vi till Finnland med handbollen. :D

Dagens autfit

Hej idag har jag på mig ett par jeans som inte jag kunnat ha förut för att tagkedjan åker ner hela tiden. Men nu har jag fixat det genom att sätta ett gummisnöre som håller upp dragkedjan. Så nu kan jag ha dom igen. :D

Bufé på hemkundskapen

Hej idag gjorde vi bufé på hemkundskapen. Vi gjorde grillspett, potatissallad, stekt potatis, ris och till efterrätt kladdkaka. Allt var jättegott :).
På svenskan läste vi dikter och sen skulle man göra om dom och ändra vissa ord.
Sista Lektionen var spanska och då kollade vi på Simpson the Movie. Det har varit en slapp dag. Jag har både gott till- och från skolan idag, som jag ska forsätta med den här veckan. Ikväll har vi träning och innan det ska jag träna engelska.
So bye bye and hope you have a nice day :).

HISSA & DISSA

Denna vecka dissar jag Eurovision. Jag tycker det är så tråkigt nu mera när typ alla låtar är på engelska i Eurovision. Det var mycket roligare att se för några år sedan när alla låtar sjöngs på sitt egna språk. Men nu känns det inte som om man kollar på Eurovision längre. I år var det typ bara två låtar som spelades på sitt egna språk, medans alla andra låtar var på engelska.
Jag hissar alla hjälpmedel som finns till dom som behöver mer stöd. Då menar jag inte t.ex kryckor eller sådana saker. Utan jag menar sådana saker som hjälper om man har svårt för att läsa. Det finns massa olika hjälpmedel till t.ex datorn. Då finns det sådant som hjälper för stavning eller om man vill att en röst ska läsa upp en mening man har strukit under eller en ordbok inlagt på datorn där det står vad olika ord betyder.
Det finns även en slags linjal som man använder när man läser en bok.

Svar på tal

Emma om Min nya hårfärg:
Fint! Saknar dig bebo! :D <3
Svar: Haha tack! saknar dig med :D <3


Mathilda om Fin rygg Mathilda!:
Jag är såååå nöjd men min rygg ;)<3
Svar: Haha aa det förstår jag! ;D <3

Ingen skola idag!

Hej idag är det ingen skola. Så jag är ledig hela dagen. Jag har även ingen teater för den slutade förra veckan. Men vi får se om jag och mamma går ut och joggar eller går i snabb takt senare idag.
Igår var jag, Eddie och mamma i alby och tränade. Sen åkte vi hem och kollade på Poirot.

Min nya hårfärg

Hej igår färgade jag håret. Det tråkiga var att det blev inte sån stor skillnad. Men det blev lite rödare.
Så här blev det. :)

Hemma

Igår sov jag hos Amanda. Idag åkte jag, Eddie och mamma till sickla för att kolla i affärer. Jag fick en ny bekini. Innan vi åkte hem gick vi in på ica för att handla. Då köpte vi även hårfärg till mig. Jag tänkte färga håret lite ljusare brunt. Så får vi se hur det blir sen. Jag lägger upp en bild när det är klart.
Vi har ätit ungsbakad potatis med hemmagjord skagenröra. Mormor, cleo och Cesar är här. Messi är inte så förtjust i de båda handarna men det har börjat bli bättre. :P
Messi var inte så speciellt glad i början. ;P
Söta lilla Cesar. Mormor passar den här hunden. :)
Söta lilla Cleo. Det här är mormors hund. :)

Fin rygg Mathilda!

Hej förut hittade jag en bild på facebook där hela handbollslaget var med på. Sen komenterade jag och Jennie om bilden och Mathildas fina rygg. :D


Lika som bär!

Amanda och jag gjorde bilder med hennes data. Då såg jag att hon blev jättelik en kvinna från filmen superhjältar. :P

Mååål!!!

Hej vid 7 började våran träning. Vi började med joggingen. Sen spelade vi fotboll och doppboll. Alla i mitt lag var gryma! Vi gjorde massa mål, fast det andra laget gjorde ju också mål förstås. ;)
Jag har precis duschat och nu sitter jag vid datorn.

Cool girl

Hello hello, visste inte vad jag skulle skriva för rubrik, så jag skrev bara något som stämmer in på mig ;). Haha.
Nu sitter jag vid datan och ska snart till träningen. Vi ska jogga 4 km i Alby och sedan 1,6 km. Så det blir 5,6 km vi joggar. Idag ritade Amanda Jansson mig i framtiden. Det är inte precis en sån framtid som jag hade tänkt mig, så jag hoppas det inte blir så ;).
Olika bilder från idag. :)

Veckans klädersplagg

Shorta från Vero Moda
360:-
Till detta kan man ha ett par jeans eller ett par shorts. Man kan även ha en väska i t.ex ljusblå färg.

HISSA & DISSA

Denna vecka dissar jag folk som har mjukisbyxor på sig varje dag. Jag tycker inte det är snyggt att ha på sig det för ofta. Mjukisbyxor kan man ha på sig ibland. Jag blir själv glad av att ha på mig fina kläder, jag känner mig då välklädd.
Jag hissar sommarlovet. Det är skönt med sommaren, då allt är grönt och man kan bada eller gå på piknick. Man är ute hela dagarna och man hittar på härliga planer med familj och vänner. Därför tycker jag att det är bra att vi har sommarlov. Det skulle vara jätte tråkigt och jobbigt att bara sitta i skolan hela dagarna och inte kunna gå ut och bada eller göra något annat.

Sommar kläder från Julias garderob


Dagens autfit

Äntligen har mitt armband kommit. :D

Teater uppvisning

Hej idag har vi teater uppvisning! Det ska bli jätte spännande.
I helgen har vi spelat Västerorts cupen. Och igår spelade vi finalen. Det var jätte lika, men i slutet gjorde vi mål så vi vann med 9-8 :D. när matchen var slut började vi skrika av glädje. Jag var så glad att jag fick tårar.
Efter vi hade bytt om och var klara fyllde vi vattenballonger som vi kastade på våra tränare.
Jag tänkte lägga ut en lagbild men det går inte, så jag får strunta i det. :(

Bob marley and David Beckham

Så här såg Eddie och hans kompis ut på kändisfesten med klassen. :)

Veckans klädersplagg

Klänning från Zara
399:-
Till detta skulle det vara snyggt med den här väskan som också är från Zara och kostar 949:-

Har inte bloggat

Hej jag har inte bloggat på ett tag för vi hade jätte mycket läxor den här veckan. Men nu ska jag börja blogga igen. Igår var jag i Kungsträdgården med Emma och Jonna. Vi fikade och hade det mysigt. Sen kom det en kille fram till oss och frågade om vi ville vara med på att stå helt stilla i Gallerian i 5 minuter. Vi var med på det, så det var en kille som gick i mitten och alla andra var utspridda. Sen när han stannade till så gjorde vi andra också det. Efter typ 2 minuter började alla gå igen. Det var massa folk som stod där och undrade vad vi höll på med, och ett par killar trodde typ att det var kameror som filmade.
Idag har vi spelat fyra matcher med handbollen. Vi vann alla, och imorgon ska vi också spela. :)
Eddie var på kändisfest med klassen, då man skulle klä                                                                                    sig till olika kändisar. Eddie var Bob Marley. :)

HISSA & DISSA

Denna vecka DISSAR jag gamla människor som blir sura när barn leker. Har ni tänkt på att det finns många gamlingar som blir jätte sura och griniga när några barn leker till exempel kull. Jag skulle förstå dom om man höll på att skrika och så på kvällen, eller om man förstör eller inkräktar. Men oftast är det inte så. Barn har rätt till att leka var de vill, bara dom inte inkräktar på någon annans tomt. Det här hände igår när vår familj var på middag hos några vi känner. Vi höll på att leka Coca Cola, då en rätt så gammal man blev sur på en av oss för att han gömde sig brevid en buske utanför hans tomt. Mannen tog tag i hans öra och sa... "gå här ifrån din feta, griniga bebis". Men vi sa till de vuxna så dom gick och sa till mannen, så fick han säga förlåt och han sa att det inte ska hända igen. Jag tycker inte det är rätt. Förstår dom inte att barn blir rädda för dom.
Denna vecka HISSAR jag folk som vågar säga ifrån. Det är inte många som vågar säga ifrån eller stå för vad man själv tycker och tänker. Men sen finns det sådana människor som står för det de säger, eller vågar skälla på någon när den gör något fel. Människor som kan säga vad de tycker och tänker, och som kan stå emot är ofta starka i sig själva. Om man bara gör som andra eller tycker som andra, blir man bara tråkig, och är ofta osäker. Folk vill ha sådana som kan ta egna initiativ.

Nytt

Idag var jag i stan med Emma. Jag köpte fyra par örhängen också köpte jag och Emma örhängen att dela på. Jag köpte även en ny parfym från Zara. När vi var klara i stan åkte vi hem till mig och åt en pannkaka och muffins. Nu har Emma gått hem, och jag sitter vid datan. :)
Shortsen fick jag igår. :)