Fixat till imorgon

Hej hej idag fick jag skylta ett eget skyltfönster alldeles själv:D. Jag blev faktiskt väldigt nöjd:). När jag hade lunch gick jag till Skrapan och åt på ett café:). Sen gick jag tillbaka till arbetet och åt vatten och en kaka innan jag började skylta i fönstret:). Det var många på besök där som skulle träffa en som jobbar där, för hon ska gå i pansion och det här var hennes sista dag:(. Fast ändå verkar det lite skönt att gå i pansion tycker jag:). Efter jobbet gick jag och köpte en glass i närheten där jag jobbar:). Sen åkte jag till centrum för att köpa en blomma till imorgon:). Eftersom det är sista praodagen så ville jag köpa en blomma:). Sen gjorde jag även muffins och lade i låder jag gjorde själv:). Hehe jag känner mig jätte duktig:). Nu sitter jag i mitt rum med datan i famnen och Messi brevid mig:).
Jag hittade en jacka som jag ska köpa imorgon:).
Så här ser skyltfönstret ut:). Bilderna tog jag utifrån:).
Så här ser mina lådor ut:).

Snabbt inlägg

Hej hej tänkte bara lägga in ett snabbt inlägg:). Jag sitter och äter frukost just nu, och ska snart borsta tänderna och sminka mig:). Idag ska jag bara hem efter jobbet. Jag har egentligen handbollsträning men jag är förkyld och har ju haft feber så jag ska inte gå på den:(. Så det blir en lugn dag hemma:).

Fina smycken

Hej jag hittade jätte fina smycken från en sida som heter dodidesign.se:D. Dom är handgjorda:). Jag har lagt in den som en länk på min blogg också:).
Fint halsband va?:)
Jag älskar den här ringen:)
Den här ringen är också helt fantastiskt fin:)
Gud vilken fin ring:)
Jag älskar det här halsbandet:)
Lika fint som allt annat:)
Jag tycker jätte mycket om alla smyckena:)

Matte!

Hej idag har det inte varit någon speciell dag förutom att jag fick tårta på jobbet:D. En som jobbar där ska gå i pansion så då fanns det tårta som jag tog till fikat:). När jag hade slutat åkte jag bara direkt hem:). Jag skulle egentligen ha varit med Julia men hon kände sig inte riktigt frisk så vi ska vara någon annan dag:). Nu sitter jag och tränar på gångertabellen:). Det går rätt så bra faktiskt:).

God kväll

Hej allihopa idag åkte jag och Eddie till mormor:). Vi fick våfflor och sen kollade vi på Simpsons och Superhero movie:). Det har varit en lugn och mysig dag:), men imorgon ska jag inte vara hemma och det ska också bli skönt:). 
Idag skaffade jag Spotify:D. Okej jag skaffade det lite sent men strunt i det:P. Nu har jag det i alla fall och det är bra;). På lördag ska jag gå modevisning i centrum och det ska bli jätte roligt:D. Så på fredag ska vi öva:). Jag kommer lägga ut bilder från modevisningen sen:). Nej, nu ska jag göra i ordning mig så jag skriver imorgon:). 
Hejdå!!!    

god morgon

Hej jag orkade inte skriva någonting igår:P. Jag var hemma igår för jag har blivit sjuk, och jag hade feber i helgen:(. Jag är hemma idag med:(. Men imorgon tänkte jag gå till min praoplats:).
Imorgon ska jag åka till stan med Julia:D om jag inte är hemma då också förstås:P. Men det ska jag inte vara:), hoppas jag:P. snart ska Eddie och jag äta frukost:). Eddie är också sjuk och var hemma igår också:P. Vi kanske ska åka till mormor idag, så vi får lite sällskap:).

Hej hej :)

Hej hej!
Jag har inte skrivit någonting sen i torsdags :P, så jag skriver nu:). I fredags gick jag tidigare från jobbet för att vi skulle ta hand om en gala:). Så från 3 till typ halv 11 hjälpte vi till att ta bort och ställa i ordning bord, duka och boka av vilka som kom:). Sen när alla hade ätit klart och dom hade delat ut de första priserna fick vi också äta:). Det var roligt för man fick se vilka som vann:), men det var inte lika roligt som jag hade trott:P. I slutet när alla var på väg hem började vi ställa tillbaka alla borden och plocka undan glas och sånt:). Och när vi höll på att ta bort alla galgar som gästerna hade hängt sina jackor på, kom Erik Linder och sa att vi hade varit jätte duktiga:D.
Igår hade vi två matcher och vi vann båda:D. När det var några minuter kvar på den första började dom som satt på bänken att sätta på sig guldiga hattar:). Och när det var slut var alla jätte glada:D. Alla fick en varsin hatt och en tröja där det stod seriesegrare:D. Dom hade hängt upp ett lakan typ där det stod Grattis Tyrold F96 Seriesegrare:D. På andra matchen fick nästan alla spela på lite olika platser där man inte brukar spela:). Men det gick ju bra eftersom vi vann den också:D. När vi hade spelat klart båda matcherna så fick vi våfflor och godis:D. Det var jätte gott:). När jag kom hem åt vi tacos och sen gick jag och vilade:P. För jag har blivit förkyld och kände mig inte riktigt bra och lite snurrig i huvudet:S. Det är tråkigt att jag blir det nu. Och idag skulle jag varit med Jonna, Emma, Mathilda och Sara, men jag stannade hemma istället:(. Sen till kvällen ska vi ha släktkalas för pappa:P.
Här är några bilder från galan:)

Veckans klädersplagg

Byxor från Zara
399:-
Till detta kan man ha ett vitt linne och ett smalt, grönt skärp.

Kläder från Stadsmissionen

Hej idag hittade jag jätte mycket kläder till både mig, mamma och pappa:). Fast pappa ville inte ha sina:P. Jag ska visa bilder på kläderna för mamma så får hon säga vad hon tycker är fint:). Fast jag vet inte om jag kommer köpa allt. Jag kanske inte än köper något av det:P. Det får vi se:).
Vi ska egentligen ha handboll idag men den är inställd:(. Men jag kommer vara med handbollen typ hela eftermiddagen på fredag:D, eller vi ska ta hand om Kultur och Idrottsgalan i tyresö:), som börjar 3 och slutar typ 11:P. Men det blir roligt:D.
Röda byxor till mig som kostar 65:-  :)
Klänning till mig som kostar 65:-  :)
Vit blus till mig som kostar 65:-  :)
Höga Cheap Monday jeans till mig som kostar 65:-   :D
Cheap Monday jeans till pappa som kostar 100:-  :D. Fast han ville inte ha dom:P
Klänning till mamma som kostar 125:-  :)
Väska till mamma som kostar 95:-  :)
Skor till mamma som kostar 160:-  :)
Så här klädde jag dockan i tisdags när dom sa att jag fick klä om den:).

Filmkväll

Hej igår efter jag hade slutat på jobbet;) mötte jag Emma i Skrapan och sen åkte vi hem till mig och gjorde smoothie och läxor:). Sen åkte vi hem till Gabriella på filmkväll med handbollen:D. Roland hade beställt pizzor, så man fick ta lite ifrån varje:). Det var lite svårt att äta för Gabbis hund Dante ville också ha:P. Så man fick skydda sin tallrik. Efter alla hade ätit fick man ta chips och vi kollade på olika matcher vi hade spelat:). Fast jag höll nog på mer med Dante:P. Dante är jätte söt och snäll:).
Idag ska jag jobba och sen ska jag på handboll:).
Så här såg min smoothie ut och Emmas likadan:)
Snygga skor va?

Tandläkaren

Hej hej, snart ska jag åka till centrum, för jag ska till tandläkaren:P. Jag ska till en tandspecialist för jag kommer få tandställning:P. Inte idag men han ska kolla hur det ser ut i min mun och om tänderna har växt på plats:). Jag har behövt dragit ut 5 tänder för att det har varit för trångt:P, och jag har en tand som sitter för högt upp som ska ner. Men det kommer säkert bli bra:).
När jag är klar där åker jag direkt till praoen:). Fast jag kommer typ bara vara där i 2 timmar:P. Sen kommer Emma till min prao när jag har slutat så ska vi åka hem till mig och plugga lite, och sen ska vi på filmkväll hos Gabriella vår tränare:).
Idag har jag på mig shortsen och linnet som jag köpte i föregår:). Jag kommer även ha min väska som jag köpte igår:)
den svarta ska jag ha ute:)

en rolig dag!

Hej hej idag har jag varit på min praoplats igen:). Det var mycket som vi gjorde om idag:) Först fick jag damma av lite hyllor och sånt. Sen började vi göra om i hela affären nästan:P. Vi flyttade plats på allting och sorterade kläderna i färg och hur de såg ut:). Det var mycket fram och tillbaka, och hänga upp saker och ta ner saker:P. Men det var det värt för när vi var klara blev det jätte bra:D. Sen var det massa kunder som frågade mig olika saker:), och jag fick ta av kläder från skyltdockor som dom ville testa:). Jag fick även välja vad för kläder vissa skyltdockor skulle ha:), och jag blev själv jätte nöjd:D. När jag hade slutat köpte jag en väska innan jag åkte hem:D. Den är jätte snygg tycker jag:).
Snygg va!!! :D
Haha lilla messi kom med också:)

6 timmars arbete

Hej hej jag har precis kommit hem från min första praodag:D. Det var trevligt där och alla som jobbade där var jätte snälla:). Jag fick packa upp varor, hänga ut kläderna i butiken, skylta dockor och skriva 20 kronor på all rea:). Sen gick jag runt i affären och kollade så att allt såg bra ut:). Det var lite svårt i början att hänga ut alla kläder:P, för jag visste inte vart allt skulle vara. Men det gick bättre efter ett tag:). Sen åt jag paj och drack juice. Och efter det fortsatte jag jobba:). Jag tog inte så lång rast, och jag hoppade fikat:P. Men jag fick sluta lite tidigare:). Fast det blev inte tidigare för jag prövade ett par shorts och en tröja som jag sen köpte:D.
Jag ska äta snart och sen ska jag till teatern:).
snyggt va?:D

Praodag

Hej allihopa idag har jag min första praodag:D. Jag kommer praoa två veckor på Stadsmisionen:). Det ska bli jätte roligt men även lite spännande:). Hoppas dom tycker jag är trevligt och att jag tar mitt arbete på allvar:).
När jag ska äta lunch kommer jag antingen ta med mig eller äta i stan:). Jag kommer även äta med pappa och mormor:). Idag kommer jag ta med mig en paj och äta i deras lunchrum:).
När jag kommer hem från skolan ska jag äta och sen ska jag åka till teatern:D. Det är jätte roligt där, och alla är jätte snälla och roliga:).

här är en bild på stadsmissionen:)


veckans klädersplagg

Byxdress från Bikbok
149:-
Till detta skulle jag matcha dessa skor till. Skor märke Bianco, 500:-

Kommit hem från Norrköping

Hej jag har inte skrivit någonting när jag har varit borta:P, men jag skriver nu:). Vi hade det jätte skoj:D. Först när vi kom dit gjorde vi inte så mycket. Vi åt mat och kollade på TV och film till kvällen:). Igår klädde vi på oss och åkte iväg till Busfabriken:). Det är ett jätte stort lekland:P :D. Fast det var skoj där:). När vi var klara där åkte vi till Candyland och köpte godis:D. Sen åkte vi hem och fikade, gick ut och gjorde snögubbar osv:). Till kvällen grillade vi kött med potatis:). Just det pappa fyllde år igår så vi firade honom:D. Sen åt vi godis och kollade på Gullivers resor:). Den var jättebra:). Idag gick vi en promenad och sen fikade vi:). Sen var vi inte där så länge tills vi åkte hem. Nu sitter jag hemma inne på datan, och ska snart gå på en promenad med mamma.
Här är Tuwa, Emil och Eddie vid våran djungel:)
Eddie som gitarrist:)
Tuwa, Eddie och mamma:)

ska till norrköping

Hej idag hade vi pardans i skolan, och det tycker jag är jätte tråkigt:P. Först skulle jag dansa med Kalle men han dansade med Anton så dansade jag med Mella:). Sen dansade jag med Sebbe och i slutet dansade jag med Mella, Jennifer och Alexandra:). Sen hade vi NO i typ 20 minuter:). Så efter skolan åkte jag och Julia samma buss hem:). Nu sitter jag hemma och lyssnar på the duck song XD. Först visade Mella och Jossan den för mig, och sen har jag börjat lyssna på den:P.
Snart ska vi hämta upp mamma och åka raka vägen till Norrköping:D. Där ska vi hälsa på några vi känner:) och vi kommer hem på söndag, så Jonna ska komma över till oss och ge katterna mat:).
Min söta lilla katt Bizzie:)
hihi så söt:D

ätit lasagne

hej hej allihopa jag har precis ätit lasagne och det var jätte gott:). fast nu är jag proppmätt:P. snart kommer emma och hennes pappa och hämtar upp mig för vi ska till träningen:D. sen när jag kommer hem ska jag bara duscha och göra i ordning mig och sen gå och lägga mig:). jag är mycket piggare på mornarna när jag sovit länge:).
imorgon ska vi åka till norrköping och hälsa på några där som vi känner:D. och på lördag ska vi fira pappa för då fyller han år:).
nästa vecka och vecka 13 har vi praoveckor:D. jag ska praoa på stadsmisionen och det ska bli jätte roligt:).

morgon

hej, igår var jag och julia F i ringen i stan:). vi skulle köpa en sån här nyttig juice:). igentligen skulle vi bara åka till gullmarslan och ta bussen hem därifrån:P men sen kom vi på att det är billigare att köpa juice på ica än på pressbyron, och det finns inte i gullmarsplan så då åkte vi 4:an till skantull:P. sen åkte vi hem:).
nu sitter jag och äter frukost och ska göra i ordning mig sen:). idag har jag handboll, och innan handbollen måste jag träna på NO som vi har till imorgon:P.
här är vi vid ringen:)
vad gullig:D
fina skuggor:)

en vanlig dag!

hej idag har det varit en vanlig dag i skolan. vi hade oförberätt hemkundskaps-prov, så jag och mella var tillsammans:). vi skulle göra wok, och våran blev jätte god:) jag fick VG:D.
nu sitter jag hemma och ska plugga NO och sen ska jag gå till bussen, för vi ska på träning:).
hahahahahaha fiiiiinnnn!!!!!:D

Sverige mot Slovakien

hej idag har jag varit med amanda:). och sen vid kvart över 3 åkte hon, jag, jennifer och ulrica till globen där vi skulle möta upp de andra från handbollen:). när alla hade kommit åt vi på McDonalds och sen gick vi på handbollsmatchen, Sverige mot Slovakien:D. det var så roligt när alla ropade och klappade händer:). eller man gjorde typ det hela tiden:). efter matchen åkte jag, emma och elin samma buss hem:). så nu är jag hemma och har precis kollat på solsidan på datan:).
i det tidigare inlägget hade jag råkat skriva i mitten av ögat:P fast jag menar i mitten av örat:).

har gjort piercing

hej hej igår var jag med mamma i stan och kollade i affärer och fikade:). sen innan vi åkte hem gick vi in i en piercing affär och frågade hur mycket det kostade att pierca sig i typ mitten av ögat alltså i brosket:). men då sa hon att det är inte är lika bra att pierca där för det blir lätt infekterat, men det blir snyggt om man piercar upp i örat eller på ett ställe som jag inte vet vad det heter:P men där gjorde jag i alla fall så ni får se bilden:D. det var lite pirrigt i början men sen när hon skulle ta den gick det bra:). det kändes men det gjorde inte alls ont, och efter gjorde det inte heller ont:D förutom att det blödde väldigt mycke, så dom fick sätta på ett ploster:P. men jag är i alla fall jätte nöjd:D.
till kvällen hade jag gjort äppelpaj och hela familjen kollade på melodifestivalen:).
här är när jag har ploster för att det blödde:P
och här är min piercing:D, fast det är inte så bra bild, men den får duga:)

veckans klädersplagg

jacka från vila
499:-
till detta skulle det vara snyggt med ett par äldre skin skor:)

haft match

hej nu sitter jag i soffan med min familj och kollar på morden i midsomer:). idag hade vi match i tyresö hallen, och vi vann med 19-12:D. jag gjorde inga mål men jag försökte om och om igen:P. men annars spelade vi bra:). idag hade vi simning på idrotten och då skulle man sträva efter sitt mål i krålning. och jag strävade först efter VG, men sen sa vår idrottslärare att om jag gör 4 längder vanlig krål och 4 längder ryggkrål så skulle jag få MVG:D så då gjorde jag ju självklart det:D. jag trodde först inte att jag kunde kråla något bra, men det kunde jag tydligen:).
 
den här bilden ska jag kanske ha med i min heather:)

:) :) :)

hej hej jag kom inte på någon bra rubrik så det fick bli 3 smilesar:P. nu sitter jag och äter pasta med smör:P. jag har handboll snart och hinner inte äta ordentligt så jag tog bara något lätt:).
vi håller på att läsa en bok på svenskan som heter en komikers uppväxt. vi ska ha läst ut boken den här veckan och jag har 33 sidor kvar att läsa så det är inte så mycket kvar:). boken tycker jag är rätt så bra faktiskt, när vi fick boken trodde jag att den skulle vara jätte tråkig just för att själva boken såg så tråkig ut och bokens namn:P. men när jag kom in i boken så blev den bättre och bättre och det hände mer saker:). den som har skrivit boken är jonas gardell:). och jag ska kanske kolla om det finns andra bra böcker som han skrivit senare efter den här boken. jag är inte precis en som läser mycket, utan igentligen gillar jag typ inte att läsa alls. varje gång det är nått man ska läsa typ nått från skolan eller i en tidning eller baksidan på en film tycker jag det är jätte tråkigt:P. men jag måste ju läsa och jag som inte är något bra på att läsa borde ju läsa ännu mer:P. men men, jag kanske börjar läsa mer böcker när jag blir vuxen:). just därför ska jag kanske köpa en annan bok av jonas gardell eftersom jag tycker den vi läser nu är bra:). typ den bästa boken jag har läst är en bok jag läste när jag var mindre som hette kalla diamanter, och den var jätte bra:)
här är boken vi läser på svenskan:)

ännu en torsdag

hej nu sitter jag vid datan och väntar på att klockan ska bli halv 9 då jag ska gå till bussen:). idag börjar vi 9, eller det är studiestöd klockan 8 men eftersom vi inte har några läxor så kunde jag sova lite längre:D. på torsdagar har vi ingen idrott, slöjd, hemkundskap eller nått sånt, utan det är bara dom vanliga lektionerna:P. så jag gillar inte torsdagar, det är den tråkigaste skoldagen i veckan. men efter skolan ska jag hem och äta någonting och sen åka till handbollen:). efter handbollen ska jag hem till mormor, där även mamma och eddie är:).
dagens outfit idag:D

ska kolla på mr. bean:)

hej tänkte bara göra ett kort inlägg:). nu ska jag kolla på mr. bean som jag brukar göra ibland när jag ska gå och sova:)

herr-match

hej nu sitter jag hemma och dricker oboy och macka med smält ost, inte det bästa precis men nån gång måste man ju få ta det;). idag hade vi fys på idrotten och det var inte kul:P. det var jätte jobbigt:S. man skulle göra massa armhävningar och annat jobbigt och springa idioten typ 5 gånger:S. och sen skulle man även vara två och två och gå skottkärra, först vanligt och sen med ett ben och sen skulle man gå tre steg och sen göra en armhävning. snacka om jobbigt. men när det var slut var det så skönt att dricka vatten:P. och när jag skulle duscha så duschade jag håret också:). efter idrotten köpte jag ett äpple och det var sååå gooottt!:D. riktigt saftigt och grönt och smaskigt:).
sen på svenskan förtsatte man bara med att läsa en bok som ska vara klarläst den här veckan:P.
klockan 6 ska jag gå till bussen och möta emma och åka till herr-matchen:). det är a-laget som spelar, så alla andra ska åka dit och kolla på och heja:).
här är jag:D
mina nya kläder jag hade på mig idag:D

modeutställning

hej idag har jag varit med amanda innan träningen:). och efter träningen var jag, mamma, elin och hennes mamma på en modeutställning vid skrubba:D. dom visar kläder som har kommit ut i butiker, alltså inte H&M och så utan vila och sånna affärer:) och sen får man gå runt och kolla och se om man hittar nått som man sen kan köpa:). jag hittade massa kläder, vissa som inte var bra och vissa som var bra:). jag hittade en jättefin kofta och en tröja och ett par jeans och en vår jacka:D. men jag köpte bara tröjan och jeansen:P. så vi får kolla på det andra nästa gång det är modeutställning:).
tröjan och jeansen ska jag ha på mig i morgon:D. också tänkte jag lägga ut bild på det:).

i natt

heej, i natt vaknade hela min familj av att snön på taket hade åkt ner på altanen:P. det lät jätte högt och jag trodde att dom skulle typ börja bomba och att det var början på ett krig:P. haha, men så var det inte som tur var:).
nu sitter jag och äter frukost och ska snart borsta tänderna och göra i ordningen mig:)

våffeldags;)

hej hej allihopa nu har jag kommit hem från skolan och håller på att göra våfflor:). mmmm vaaaaad gooooootttttt!:D. jag älskar våfflor, pannkakor, plettar, och ungspannkaka:). fast våfflor är nästan godast:D. dom är knapriga och roliga att göra;). det är lite konstigt för i norrland säger man plettar till pannkakor, mini plettar till plettar, och pannkaka till ungspannkaka:P. fast tänk, dom tycker säkert att det vi säger låter konstigt:P.
men tänk om inte pannkakor skulle heta pannkakor utan nått helt annat:S. tänk om pannkakor skulle heta gurka och gurka skulle heta pannkaka:S, det skulle inte vara helt klokt. vilken tur att det inte är så;).
undra egentligen vem/vilka som hittade på alla orden och hur dom kom på det:P.
jag ska hitta på ett eget ord:). hhhmmmm!!
jooooo nu vet jag!, mitt nya ord är reol:D. det är en blandning mellan regn och sol:D och menas med att det regnar fast det är sol ute:). hitta på ett nytt ord du också och skriv det som en komentar så kan jag läsa alla roliga ord:D.

en dag med matcher

hej hej idag spelade vi de sista matcherna och vi vann hela B-slutspelet:D. den roligaste matchen var när vi mötte gustavsberg:P. dom spelade jätte fult, dom flesta i alla fall:s. det var en tjej som fick rött kort, men det var rätt åt henne. och en tjej nöp amanda i benet:s och en tjej bet jennifer i armen:s. men vi vann i alla fall:D så dom blev fett ägda;D. det var lite konstiga matcher men huvudsaken var att vi kämpade och vann:D. efter matcherna åkte vi hem och jag duschade:). så nu är jag hemma och skriver på bloggen och ska kolla på tv:).
/julia

kollar på melodifestivalen

hej nu sitter jag och kollar på melodifestivalen:). thomas mammas kusin är här och vi har ätit tacos:). idag spelade vi två matcher och det gick inte så bra:(. men det tar vi igen imorgon då vi ska spela rätt så tidigt första matchen:P. innan matchen idag fick jag hjälp av eddie att bli vigare så jag ska fortsätta så, så kanske jag kommer kunna gå ner i splitt sen:)
juste jag tänkte lägga upp bilder från min, amandas och jonnas heldag:)
jonna och amanda som visar sina muskler:)
vi innan friskis & svettis passet:)
efter vi har duschat och bastat:)
hemma hos amanda där vi tre skulle sova:)
vad mysigt:)
haha:)

annas cup

hej hej igår hade vi match i nyboda hallen:). det är annas cup och vi vann med 25-5:D. jag gjorde 4 mål och alla spelade jättebra:D. efter matchen hyrde vi film och det blev karate kid:). så när vi kom hem åt vi mackor och varm choklad och kollade på filmen:). snart ska vi åka till första matchen vi ska spela idag:). vi ska möta skuru, men vi kommer vinna:D. andra matchen kommer vi möta haninge och då kommer vi också vinna:D. så önska oss lycka till:D

veckans klädersplagg

nu är det dags för veckans klädersplagg, och den här veckan har jag valt ett plagg från H&M:).

149:-

de här shortsen är från H&M

till detta skulle man kunna ha ett vitt vanligt linne kanske med nått lätt mönster på. sen ett par vita tygskor.
 


hemma nu!

hej nu har jag kommit hem från båten:). vi hade det jätte roligt:D. igår tog vi det mest lugnt eller vi gick runt och kollade och sen gick vi och åt middag:). senare sen satte vi oss och tog en varsin drink eller jag och eddie tog juice-drink:P. vi lyssnade på när andra sjöng och eddie och jag upp och ner till olika våningar och kollade lite på film:).
idag började vi med att äta frukost och sen handlade vi i taxfree:). efter vi hade handlat bytte vi om för baddags:D. fast jag hade tänkt mig att poolen skulle vara större:P men aja det gick att bada:). sen gick vi och åt lunch och tog det bara lungt till vi närmade oss slussen för att sedan gå av:).
jag glömde lägga ut bilder från när jag jonna och amanda hade en heldag:P. men jag gör inte det nu heller:P men jag lägger istället ut bilder från birka paradise:).
här är eddie när vi väntar på att gå på båten:)         här är han i hytten:)
jag i ett danslokal på onsdagen:)                             eddie i danslokalen på onsdagen:)
mamma på middagen i går:)                                   eddie ätande på en melon:)
mmm, goooootttttt!!!:)                                            på kvällen:)
jag som dricker en juice-drink:)                               eddie tänkte börja övenköra nu;)
på frukosten idag:)                                                 utanför båten:)
här med:)                                                              mormor som sitter så skönt:)
här är jag och tar det lugnt:)                                   birka paradise:D
eddie betala för att kika ut över stockholm:)             jag utanför och väntar på att båten ska gå i land:)
nu kliver jag av båten och återvänder till stockholm:)

vaknat precis

godmorgon godmorgon nu har vi vaknat precis:P. snart ska vi gå ner och göra frukost:). vid 10 ska jag och jonna åka hem för jag ska packa min väska och sen ska jag mamma eddie och mormor åka åka birka paradise:D. så jag kommer inte blogga för än jag kommer hem:P. och då kommer jag lägga upp bilder också:).

hos jonna

hej hej nu är jag jonna och amanda hos jonna:). vi kollar på scarry movie 2 och har kollat på scarry movie 1 innan:). amanda och jag väntar på att jonna har packat klart och sen ska vi åka och träna på friskis och svettis:D. efter det åker vi hem till amanda:D.
hejdå:) jag kommer nog skriva senare och lägga ut bilder:).
/julia